Hår1 blir ny Digmi-partner

Hår1 blir ny Digmi-partner

Hår1 blir ny Digmi-partner

2022-11-23

Säg hej till Hår1 – Norges största branschkedja och vår nya samarbetspartner. Tillsammans delar vi visionen om att förenkla varje frisörs vardag, ge salongskunder en ny nivå av service och minska papperskonsumtionen i branschen genom att ersätta pappersmagasin mot digital tidningsprenumeration.

För ungefär ett år sedan lanserade vi Digmi i Sverige och idag har vi över 100 anslutna frisörsalonger runt om i landet. Sedan i våras har utvalda salonger i Norge testat Digmi, både kedjor och mindre salonger, och under sommaren blev Hår1 kjeden intresserade av vår produkt. Det nya samarbetet blir vårt första kliv in på den norska marknaden.
– Att Hår1 tog in oss som leverantör är såklart en stor milstolpe för oss. Förutom att de är en stor samlingsplats för frisörsalonger gav det oss en bekräftelse på att vi gör någonting rätt. Nu ser vi verkligen fram emot att få träffa och prata med alla deras 500 medlemssalonger säger Joel Lagerkvist, CEO på Digmi.

Vi är så glada för vårt nya samarbete och ser verkligen fram emot att skapa värde för frisörsalonger i Norge. Tack till Paul Redisch Thorsen på Hår1 som tror på oss och vill bidra till en mer hållbar och digital bransch. Tack också till vår första norska kund, Salong Hildes i Porsgrunn, som vågade testa Digmi.