Om oss

Vi vill göra det enkelt att ge exceptionell service i varje möte

Vi har designat en salongsplatta helt skräddarsydd för frisörbranschen.

På Digmi drivs vi av att förenkla frisörers vardag och skapa digitala lösningar som ger salongskunden samma lyxiga känsla som en fine dining upplevelse – personlig och lyxig servicen med alla valmöjligheter presenterade och tillgänliga i frisörstolen. På framtidens salong finns ingen kassa och ingen kö.

Våra värderingar

Det som motiverar oss varje dag

Miljöansvar

Som företag brinner vi för att skapa digitala lösningar som värnar om vår miljö. Vårt mål är att tillsammans med frisörbranschen minska vårt miljöavtryck genom att ersätta pappersmagasin med digital tidningsprenumeration. Varje digitalt läst magasin via Readly reducerar klimatpåverkan med upp till 86 %.

Enkel teknik

Vi motiveras av att skapa enkla lösningar som ger frisörer tillgång till en modern salongsplatta helt skräddarsydd för verksamheten. Vår lösning är byggd för att du ska kunna bli en digital salong utan att själv ha tekniskt ansvar. En problemfri tjänst som vi driftar till 100%.

Kundupplevelsen

Vi sätter alltid användarvänlighet först, för att ge varje salong & salongkund en tjänst som är lätt att använda och inte kräver någon förkunskap. Direkt i salongsplattan får kunder tillgång till: senaste upplagan av +7000 tidningar, tidsbokning, betalning, merförsäljning och modern service.

Kontakta oss

Din funderingar är viktiga för oss

Berätta om din verksamhet, dina unika behov och dina kunder. Vi ger dig våra bästa råd om hur du kan höja kundupplevelsen på din salong.