Boka demo

Boka demo

Fyll i era uppgifter så återkommer vi med förslag på tid för demo.
Personuppgifter(Obligatoriskt)

Välkommen till framtidens väntrum

Surfplattor med över
5000 magasin

Vi på Digital Media Installer (Digmi) erbjuder en molnbaserad SaaS (Software as a service)-tjänst som förbättrar våra kunders kundupplevelse. Vår kompletta lösning riktar sig mot företag som idag erbjuder papperstidning i sina väntrum och salonger. Med hjälp av vår problemfria och digitala lösning blir våra kunder mer miljövänliga, hygieniska och moderna.

Minskad miljöpåverkan

Våra undersökningar visar att det i de flesta salonger och väntrum idag finns tidningar från fem till tio enskilda prenumerationer. Väl framme i väntrummet blir tidningarna snabbt slitna och trasiga, och det finns ofta bara en upplaga per tidning. Vi förbättrar den väntandes upplevelse genom att erbjuda det magasin som är av intresse i en hel och ren surfplatta, samtidigt som vi minskar klimatpåverkan genom minskad transport och produktion.

Helhetslösning med installation, support och abonnemang

Vi på Digmi erbjuder en helhetslösning med över 5 000 magasin i 37 olika kategorier och på 17 olika språk. Utöver att våra kunder kan erbjuda sina kunder en miljövänlig och digital läsupplevelse kan våra surfplattor också hjälpa dem driva affärer. I vårt utbud är det bland annat möjligt att integrera andra tjänster som kan vara relevanta, såsom den egna webbshopen eller bokningsportalen för nästa besök. Surfplattorna rengörs enkelt med alkoholrengörning för att förhindra smittspridning och vår molnbaserade tjänst säkerställer att surfplattorna inte kan användas till något annat än det vi har integrerat. I vår låga månadskostnad tar vi hand om installation, support och löpande uppdatering för en enkel administration för kunden.