Om Digmi

Vi på Digmi vill göra det enkelt att ge exceptionell service i varje möte. Därför har vi designat en salongsplatta helt skräddarsydd för frisörbranschen.

Boka Demo

Framtidens salong

Vårt mål är att förenkla frisörers vardag och skapa digitala lösningar som ger salongskunden samma lyxiga känsla som en fine dining upplevelse – personlig och lyxig service med alla valmöjligheter presenterade och tillgängliga i frisörstolen. På framtidens salong finns ingen kassa och ingen kö.

Miljöansvar

Som företag brinner vi för att skapa digitala lösningar som värnar om vår miljö. Vårt mål är att tillsammans med frisörbranschen minska vårt miljöavtryck genom att ersätta pappersmagasin med digital tidningsprenumeration. Varje digitalt läst magasin via Readly reducerar klimatpåverkan med upp till 86 %.

Enkel teknik

Vi motiveras av att skapa enkla lösningar som ger frisörer tillgång till en modern salongsplatta helt skräddarsydd för verksamheten. Vår lösning är byggd för att du ska kunna bli en digital salong utan att själv ha tekniskt ansvar. En problemfri tjänst som vi administrerar till 100%.

Kundupplevelsen

Vi sätter alltid användarvänlighet först, för att ge varje salong & salongkund en tjänst som är lätt att använda och inte kräver någon förkunskap. Direkt i salongsplattan får kunder tillgång till senaste upplagan av +7000 tidningar, tidsbokning, betalning, merförsäljning och modern service.

Så här säger våra kunder om Digmi

Det stora utbudet av magasin vi kan erbjuda känns fräscht och nytänkande, vi tycker att plattorna är snygga och enkla att använda.

– Salong Färg & Form

I samband med pandemin tog vi bort våra papperstidningar. Istället digitaliserade vi detta via Digmi och skaffade ett utbud som vi aldrig hade kunnat matcha med vanliga tidningar.

– Studio Kreativ

Jag blev grymt inspirerad till att utveckla salongen & kände att jag kom hem med mycket energi.

Emelie Erixon, Cut at Home

Andra kunder som valt digmi