Om oss

En lyxigare kundupplevelse när det betyder som mest

Vi har utvecklat en surfplatta helt skräddarsydd för salonger, med fokus på att höja kundupplevelsen och erbjuda modern service i varje möte.

Vårt mål har varit självklart sedan vi startade:  För frisörbranschen skapa en enkel, hållbar digital helhetslösning som ge tillgång till: +7000 magasin, tidsbokning, betalning och merförsäljning direkt från frisörstolen.   

Våra värderingar

Det som motiverar oss varje dag

Miljöansvar

Som företag brinner vi för att skapa digitala lösningar som värnar om vår miljö. Vårt mål är att tillsammans med frisörbranschen minska vårt miljöavtryck genom att ersätta pappersmagasin med digital tidningsprenumeration. Varje digitalt läst magasin via Readly reducerar klimatpåverkan med upp till 86 %.

Flexibel teknik

Vi motiveras av att skapa enkla lösningar som ger kreatörer tillgång till en modern surfplatta helt skräddarsydd för frisörsalonger. Vår lösning är byggd för att du ska kunna bli digital utan att själv behöva lösa något tekniskt. En problemfri tjänst som vi tar ansvar för till 100%, så du slipper oroa dig får något. 

Kundupplevelsen

Vi sätter alltid enkelhet först, för att ge varje salong & salongkund en surfplatta som är användarvänlig och inte kräver någon förkunskap. Direkt i surfplattan får dina salongskunder tillgång till det viktigast i varje möte: senaste upplagan av +7000 tidningar, tidsbokning, betalning, merförsäljning och modern service.

Kontakta oss

Din funderingar är viktiga för oss

Berätta om din verksamhet, dina unika behov och dina kunder. Vi ger dig våra bästa råd om hur du kan höja kundupplevelsen på din salong.