En tjänst skapad för dig och dina salongskunder

Våra salongsplattor är designade för att förenkla din vardag och lyfta kundupplevelsen

Vi hjälper dig att ge varje kund en unik och lyxig upplevelse av din salong helt digitalt. Vi levererar förinstallerade salongsplattor som inkluderar digital tidningsprenumeration och länkar direkt till din salongs bokningssida. Du kan även välja att ha en egendesignad profil och lägga till saker du vill ge kunder tillgång till i plattan. Vi löser allt åt dig.

+7 000 magasin och dagstidningar ingår alltid när du väljer Digmi

En salong prenumererar i genomsnitt på 5-10 pappersmagasin. På salonger som använder Digmi läser kunder i genomsnitt 164 olika magasin digitalt under en vecka. I salongsplattorna ingår alltid +7 000 magasin på 17 olika språk i månadskostnaden. Prisvärt och hållbart.

Salongsplattan är klar att använda direkt

Det ska vara enkelt att bli en digital salong med Digmi. Du och dina kunder kan börja använda plattan direkt, koppla bara upp mot WiFi. Vi har lagt stort fokus på att förenkla din vardag, därför ser vi till att dina plattor alltid innehåller det du vill visa upp för salongskunder. Du behöver bara berätta vad du önskar att publicera. Vi ansvarar för att sätta upp det åt dig.

Inget kan gå fel tekniskt med Digmi

Våra salongsplattor är utformade för att du som frisör inte ska behöva lägga någon tid på teknik. Plattorna är låsta till exakt det innehåll du vill visa för kunder. De kan inte ändra eller radera något.

Tidsbokning direkt från frisörstolen

Med Digmi kan du enkelt hantera tidsbokningen tillsammans med kunden utan att behöva gå till datorn. Du kan när det passar dig och kunden bäst säkrar att nästa tid är bokad innan de lämnar salongen. Vårt mål är att alla våra salonger ska uppnå en optimal, jämn beläggning med rätt kunder som kommer oftare.

Modern salongsplatta till en låg månadskostnad

Vårt standardpaket innehåller allt din salong behöver för att komma igång. Allt fler salonger väljer att lägga till produkterbjudanden, tilläggsbehandlingar, inspirationsbilder och egen designad profil. Vi hjälper dig att utforma plattan efter just dina önskemål.

Vi har tänk på alla detaljer. Smidigt för dig. 

Du behöver inte tänka på något tekniskt, vi ser till att allt fungerar som det ska, vi vet att din tid är viktig. Salongsplattan uppdateras alltid av oss. I ditt abonnemang ingår försäkring och fri support.

Miljövänligt

En digital tjänst som minskar mijöpåverkan

Våra surfplattor låter dina kunder läsa tidningarna om och om igen. Då gör vi miljön en tjänst genom minskad produktion av papperstidningar och transport. Varje gång det publiceras en ny utgåva som kan läsas på en redan befintlig surfplatta ökar miljövinsten ännu mer.

Kontakta oss

Dina funderingar är viktiga för oss

Berätta om din verksamhet, dina unika behov och dina kunder. Vi ger dig våra bästa råd om hur du kan höja kundupplevelsen på din salong.

Salong Färg & Form

Det stora utbudet av magasin vi kan erbjuda känns fräscht och nytänkande, vi tycker att plattorna är snygga och enkla att använda.

Studio Kreativ

I samband med pandemin tog vi bort våra papperstidningar. Istället digitaliserade vi detta via Digmi och skaffade ett utbud som vi aldrig hade kunnat matcha med vanliga tidningar.

Hair by Angels

Vilken succé våra nya läsplattor blivit. Våra kunder uppskattar detta otroligt mycket.