Lyft kundupplevelsen. Öka kundlojaliteten. Bli mer hållbar.

En enkel, sömlös och lönsam lösning.

I vänt-loungen, under behandlingen, innan kunden lämnar salongen. När stunderna med senaste upplagan av favoritmagasinet betyder som mest och när nästa tidsbokning är målet. Då kan du enkelt låta kunden boka nästa tid  och erbjuda tusentals magasin och tidningar på ett mer miljövänligt och hygieniskt sätt. Allt till en låg månadskostnad.

Skräddarsydd för salonger som vet värdet av att erbjuda hög service och hållbara alternativ.

Vi kopplar upp din salong på minuter

Vår lösning ger dig ett modernt sätt att nå allt du behöver från en enhet. Du och dina kollegor har en vy. Dina kunder en annan, med tidningar och länk till din salongs bokningssida som standard. Vår lösning med ditt val av utbud är redan installerat när du får  dina läsplattor. Du och kunden kan  börja använda Digmi direkt när du kopplar upp på Wi-Fi.

En exklusivare  kundupplevelse med +6 000 magasin

Att kunna erbjuda senaste upplagan av populära magasin är viktigt för kundupplevelsen. Vår lösning, i samarbete med våra partners, gör att du alltid kan ge  oändlig variation av läsning. Prisvärt och hållbart.

Boka nästa tid och erbjud mer 

Med ett klick ger du din kund tillgång till din bokningssida och alla tjänster som din salong erbjuder. Att öka kundlojaliteten och få dina viktigaste kunder att komma oftare och välja fler behandlingar har aldrig varit enklare. Vi hjälper dig att jobba mer strategiskt med merförsäljning och dina målsättningar.

Smidigt och prisvärd salongsplatta

Vårt standardpaket har en fast månadskostnad. Här ingår allt din salong behöver för att förgylla kundupplevelsen och erbjuda en ny nivå av service. 

Våra surfplattor levereras klara att använda med tusentals magasin, direktlänk till din salongs bokningssida  och en egen vy med det du och dina kollegor vill ha tillgång till digitalt. 

Vi har tänk på alla detaljer. Smidigt för dig. 

Försäkring, fri support, surfplatta, skärmskydd, skal, ställ, laddare, multi-laddstation, tidningsabonnemang, länk till bokningssida , sociala medier-appar.

Miljövänligt

Digital lösning som minskar mijöpåverkan

Våra surfplattor låter dina kunder läsa tidningarna om, och om, och om igen. Då gör vi miljön en tjänst genom minskad produktion av papperstidningar och transport. Och varje gång det publiceras en ny utgåva som kan läsas på en redan befintlig surfplatta ökar miljövinsten ännu mer.

Dina digitala verktyg

Allt du behöver kan integreras

Mer än något annat är vår lösning användarvänlig Få tillgång till alla interna och externa digitala verktyg och appar som ni använder – lättillgängligt, enkelt och användarvänligt. Du kan lägga till exakt de appar och site-länkar  som du vill . Vi löser det och installerar innan surfplattan skickas till din salong.

Kontakta oss

Din funderingar är viktiga för oss

Berätta om din verksamhet, dina unika behov och dina kunder. Vi ger dig våra bästa råd om hur du kan höja kundupplevelsen på din salong.

Salong Färg & Form

Det stora utbudet av magasin vi kan erbjuda känns fräscht och nytänkande, vi tycker att plattorna är snygga och enkla att använda.

Studio Kreativ

I samband med pandemin tog vi bort våra papperstidningar. Istället digitaliserade vi detta via Digmi och skaffade ett utbud som vi aldrig hade kunnat matcha med vanliga tidningar.

Hair by Angels

Vilken succé våra nya läsplattor blivit. Våra kunder uppskattar detta otroligt mycket.