Digmi – ett stöd för ledarskap

Digmi – ett stöd för ledarskap

Digmi – ett stöd för ledarskap

2024-04-02

Som chef för en eller flera frisörer behöver du sprida information och hålla den uppdaterad. Du som ansvarar för flera salonger och många medarbetare har en ännu större uppgift, och det är mycket jobb om du saknar rätt verktyg.

För den vars personal jobbar med en dator varje dag kanske det inte upplevs som en utmaning att nå ut, men frisörer jobbar som bekant med andra verktyg. Digmi kan innehålla allt ni behöver och är en bra lösning!

Digitala möten – När du vill nå dina medarbetare på olika platser kan digitala möten vara ett smidigt sätt. På plattan från Digmi blir det det en mycket bättre upplevelse än på mobilens lilla skärm. Välj Teams, Zoom eller något annat. Nu vet du att alla har appen installerad och att ni därför kan komma igång på utsatt tid!

Information och rutiner – I din platta från Digmi såklart! Innehåll som våra kunder sprider via våra plattor är städscheman, larminstruktioner, rutiner för brand, rån och olycka – och mycket mer. Med Digmi vet du att alla har senaste versionen och hittar den lätt!

Vill du lägga in mer information i dina plattor från Digmi? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!