En digital tjänst skapad för din salong

Digmis salongsplattor är skapade för att förenkla din vardag och ge dina kunder en lyxigare upplevelse.

Så funkar Digmi

När du blir kund hos Digmi ingår digital tidningsprenumeration samt en länk till din bokningssida direkt i plattan. Det går också att lägga till produkterbjudanden, tilläggsbehandlingar och egna appar och tjänster.

I plattan finns två olika lägen, ett för kunden och ett för dig och dina kollegor. Här når du enkelt dina favoritverktyg i arbetet, kan läsa mejl och se kommande bokningar.

Stort utbud av magasin

Få tillgång till Readlys breda utbud med över 7000 magasin och dagstidningar i senaste upplagan. Slipp hantering av papperstidningar och erbjud ett mer modernt och klimatsmart sätt att läsa magasin på.

Användarvänlighet

Digmi kommer med två användarlägen – ett för kunden och ett för frisörsalongen. Välj exakt vad du vill visa för dina kunder, samtidigt som du kan använda dina favoritverktyg för att läsa mejl, kolla kalendern och lägga upp inlägg på sociala medier.

Allt på ett ställe

Med Digmi kan du hantera tidsbokning direkt i plattan och säkra att kunden alltid bokar sin nästa tid innan de lämnar salongen. Du får en jämn beläggning och kunden får en lyxigare upplevelse. Det går också att lägga till betalning, tilläggstjänster eller produkter.

Lätt att komma i gång

Det är enkelt att bli en digital salong med Digmi. Du och dina kunder kan börja använda plattan direkt genom att bara koppla upp mot Wifi. Allt du behöver göra är att bestämma vad du vill ha för tjänster och inställningar så fixar vi det.

Vill du prova Digmi? Prova två salongsplattor i tre månader för 500 kr i månaden + startavgift. Digmi står för frakt och retur, och det finns ingen bindningstid. Fyll i vårt formulär så skickar vi plattorna till dig.