Lyckas med avancerade behandlingar – så hjälper Digmi dig

Lyckas med avancerade behandlingar – så hjälper Digmi dig

Lyckas med avancerade behandlingar – så hjälper Digmi dig

2024-03-27

Floran av avancerade behandlingar som erbjuds hos frisörer växer och därmed även behovet av att kunden förstår förutsättningarna för lyckat resultat. Öronhåltagning på barn, hårförlängningar och peruker är några av de behandlingar som ställer krav på rätt eftervård.

Antalet salonger som också kompletterar erbjudandet med spray tan, kosmetiska injektionsbehandlingar eller ansiktsbehandlingar är stort och även här är är det viktigt att bemöta kundens förväntnigar och informera på rätt sätt.

Här är Digmis tips för hur du jobbar framgångsrikt och smidigt för att nå fram till din kund:

  • Använd video och text som komplement när du beskriver tiden innan, under och efter behandlingen. Lägg in i din platta från Digmi och låt kunden ta del av det i lugn och ro.
  • Använd vår inbyggda funktion för att skicka ut informationen till kundens mail. Du har också möjlighet att låta kunden signera innehållet för att registrera att ni är överens om till exempel eftervård.

Genom att integrera Digmi i din salongs arbetsflöden kan du spara tid och förbättra kundupplevelsen. När kunden förstår vad som kan förväntas av behandlingens resultat, hur processen går till och hur resultatet ska vårdas kan du fokusera på att känna in kunden och ge det lilla extra.